Idéer, garn och glädje

Ja det är så det är för mig. Att få fram en idé som i det här fallet blev till två idéer. Jag har mina perioder av skapande. Ibland blir det med en pensel och som nu med virkkroken. Jag målade denna tavla av mitt älskade landskapsvapen för några år sedan – Härjedalsvapnet. Så kom jag på att göra något mer nyttigt och användbart av den, som en värmande filt. Av 100% ull blev den då till och ja, jag blev nöjd och varm..

                                                                           

2 svar på ”Idéer, garn och glädje”

 1. Vilken vacker filt, du gör mycket fina saker.
  Jag tycker att det är svagt att man inte kan sätta in pengar som du vill till Cancer fonden.
  Jag tycker det är själv klart att man ska betala för att kunna använda dina mönster,
  Jag tackar för att jag fick köpa mönster av dig.
  HA en fin dag
  Ingvor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *