Besviken mönsterskapare….

Jag är lite besviken. Besviken över hur det blev av det som jag trodde skulle bli så mycket bättre.. Flera av mina älskade vänner har insjuknat i cancer. Vissa kämpar på medans andra tyvärr inte klarade av den. Med hjärtat fyllt av sorg och vanmakt beslöt jag mig för att försöka hjälpa till. Hjälpa dom som kan hjälpa! Min virkkrok och jag är gamla vänner så vi gjorde tillsammans några beskrivningar, vissa blev väldigt populära och jag ser att dom finns idag virkade lite varstans. Men.. Det känns bara som jag famlat i luften för av min tanke blev det bara en massa produkter och en väldigt liten hjälp till just dom som kan hjälpa, nämnligen cancerfonden. Om varje (just nu) besökare hade satt in bara 10 kr för beskrivningarna så hade cancerfonden haft 64660 kr idag! Jag får ju däremot ge ett stort TACK till dom 11 personer som faktiskt gett så mycket mer, tillsammans 850 kr. Bra jobbat!  Eller så har alla satt in på andra fonder men jag skulle så gärna vilja se någon form av bevis eller en kommentar om isf. vart…

2 svar på ”Besviken mönsterskapare….”

 1. Hej Ireneh.
  Jag upptäckte din mönster på den söta lilla musen först i början av december, kunde knappt bärga mig utan ville genast börja virka mig en egen liten mus. Jag hade tyvärr några julklappar på gång som måste bli färdiga till julafton men nu har jag virkat flera stycken små möss, började redan på julafton.
  Ditt mönster är så otroligt tydligt och bra, mycket lätt att virka efter. Jag kommer att visa resultatet i ett av mina inlägg och självklart vill jag slå ett slag för det fina ändamålet du tänker på.
  Sätter in en summa och kommer att länka till dig i mitt kommande inlägg.
  Önskar dig ett riktigt gott nytt skapar år.
  Annika

 2. Tack så hemskt mycket och jag blir så glad när musen blir till glädje och att den ger lite till cancerfonden. Precis som jag vill! Ha det gott och ett gott nytt år till dig med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *