Sol, ofrivilligt bad och symaskinsängel

Nu har jag rört till det ordentligt i min pysselbod. Hittar snart inte golvet för alla skinnbitar o trådar o annat bra att ha. En dag som innehållit ganska mycket gott: Sol från en klarblå himmel, kaffetår med grädde, symaskin som går som ett tåg och pysselmeditation för mig i form av ett par nya galna väskor i min återbruks period

Men nu har ju det mesta två sidor så lite minus: Ett akut bad för hunden som rullat sig i något som vi hade delade åsikter om det luktade gott eller ej, suttit lite för länge med min förb….de rygg och som punkt på det roliga en symaskin som tackade för sig och anslöt sig till symaskinsänglarna i himlen. Kan det ligga något i att den inte gillade att sy i skinn måntro?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *