Gamla skinnjackor

Av en gammal skinnjacka blev det en alldeles nödvändig liten väska. Plats för mobil och det allra nödvändigaste som en kvinna kan tänkas behöva. Måste nog göra en i jeanstyg med. 

2 svar på ”Gamla skinnjackor”

  1. Men så fin ! Mannen här sortera sin gardrob , det kom fram en skinnväst som hade *krympt*, jag spara på den tänkte man kan sy nåt annat av den , så tack för tipset , men var det inte svårt att sy i skinn.? Klarar vanlig symaskin de tro ?
    Ha det bäst …ska bläddra vidare hos dig !

  2. Hejsan igen Ingmarie. Jag har en helt vanlig gammal symaskin och använde en starkare nål. Det var inga problem alls! Så kul så det blir nog flera i både jeans och skinn. Älskar den, gjorde en liten med plats bara för mob. och lite till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *