Sol, blommor och tålamod

Jag är av naturen en som ofta skulle vilja ha saker gjorda nyss. Det är där tålamodet tryter. Idag kom idén upp för solen skiner äntligen och då får mina blommor helt plötsligt en väldans massa uppmärksamhet. Jag vill att dom ska växa, blomma och få sprida ut sina blad hur dom vill. Amplar. Dom kan ta lång tid att göra. Massa onödigt arbete den dan den fagra växten faktiskt gjorde som jag ville och växte, växte och växte. Ny jord behövs ju ibland.. Jag förenade två saker: dåligt tålamod och att slippa klippa sönder flera dagars arbete

Vackert? kanske inte

Men väldigt praktiskt, snabbt och förhoppningsvis så ska dom växa så det knakar och vips- bara pärlorna syns. Lägger ut en beskrivning om det är någon som vill ha under beskrivningar. Välkommen sol!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *