Tålamod…

Jag har märkt att dagarna gått ganska fort sen sist.. Och ganska många har det blivit också. Ja det här med att vara aktiv med en blogg är inte det enklaste har jag märkt. Att ha hemsida var enklare när man som jag får ordtorka uppe i skallen rätt vad det är.
Jag tillhör väl den gruppen människor som vill men inte gör, iallafall inte så ofta..
 Men nu kände jag att jag måste skärpa mig, många vill ha bilderna från min snart ”gamla” hemsida här på bloggen och då blev det latin! Den här i mina ögon invecklade uppfinningen som kallas dator kan man tydligen göra mycket med- men inte jag!
Ska hugga tag i någon som kan hjälpa mig innan dom försvinner ut i etern, det vore ju faktiskt tråkigt. Eftersom Herr Värkmästare har haft den äran att  bosätta sig hos mig under en längre tid nu så har jag inte några nya dockor att visa upp heller.. förutom en som blev till 2010 men som först nu fått kläder

Det blev ingen vätte denna gång utan en busunge.. Skulle iallafall föreställa en om inte annat tills jag fick se näsan! Någon näpen liten skönhet blev hon inte precis… Tänk om Gud hade gjort oss lite enklare, raka linjer och inget krusidull, för att inte prata om öronen…Men som sagt, jag tränar och det springer runt en massa idèer och bilder i huvudet. Men det var där det..
Har slut på allt, lera och ögon och utan det blir det heller inget mera än bilder i huvudet..Nu när det inte är jul och vättarna har fullt opp vill jag testa att göra andra dockor. Så blev denna fröken till men helt plötsligt ska det ju vara andra proportioner än vad mina fingrar blivit van och dessutom ska fem fingrar få plats istället för tomtarnas fyra…. Den här hobbyn har jag nog ”fått” för att träna opp mitt tålamod som ibland ( faktiskt ganska ofta) irrar iväg till någon helt annan plats än där jag befinner mig

Önskar jag hade mer av den varan. Tålamodet….

Men som sagt.. ska ta tag i det här med dom gamla bilderna så det finns lite att titta på tills Herr Värkmästare ledsnat och gett sig iväg på nya äventyr Ps Möter jag er och jag verkar lite disträ så kan det vara att jag beundrar era vackra näsor, måste ju få till dom till slut… hoppas jag…med lite tålamod…Ds
Tills dess..Ha det så bra så länge

2 svar på ”Tålamod…”

  1. Ah! De är så söta och rara dina små vättar och busungar! Det ser inte ut som att du saknar tålamod, i allafall!!
    Mora mi ska flytta upp till Sveg till våren, så då får man ärenden dit upp, så då kanske det blir av att titta in någon gång?? Vem vet??
    Tänker på er <3, ska du veta, men det kommer liksom inte längre än så…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *